Takeldienst Viaene

Inschrijving feest 50e verjaardag

KLIK HIER

*****


Takeldienst Viaene is strategisch gelegen tussen de E19 en de A12 nabij de Ikea; in een mum van tijd zijn we dan ook op de Antwerpse ring.

Wij takelen zowel overal in het binnenland als vér in het buitenland.

Over betrouwbaarheid gesproken:  Momenteel bestaat ons team uit een 14-tal medewerkers. Waarvan vier takelmeesters. Zij weten snel en accuraat een situatie in te schatten en staan ervoor garant dat alles volgens de regels van de kunst verloopt.
Daar ons klantenbestand zich nog steeds uitbreidt zijn wij ook nog op zoek naar nieuwe medewerkers die ons team kunnen versterken.
Indien hiervoor interesse kan u uw CV doorsturen op ons e-mailadres: [email protected].

Viaene zorgt ook voor opleidingen voor het personeel, zowel extern als intern. Zo actualiseren we steeds weer onze over de decennia heen opgebouwde knowhow.

Hoe professioneel het er bij ons ook aan toe gaat: je bent bij ons geen nummer. We stellen prijs op een gemoedelijke omgang en een persoonlijke relatie.

Je bent ook altijd welkom om te kijken hoe het er bij ons aan toe gaat - en voor een kop koffie, natuurlijk. Je zal zo zelf kunnen zien dat wij er een erg nette bedrijfscultuur op nahouden en dat orde en hygiëne bij ons hoog in het vaandel worden gedragen.

Wij beschikken over een grote ruimte en kunnen zonder enig probleem een lading tijdelijk voor je opslaan. We hebben liefst 8000 m²  opslagruimte, waarvan 3000 m² overdekt. Camera's en alarmsystemen zorgen ervoor dat iedereen op beide oren kan slapen.


Onze takelmogelijkheden: